Cinka @ 26 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=475272O mamo - no to faktycznieja to już bym w życiu nie znalazła.![]()
Podlinkować na mięsa koniecznie![]()
już linkuję![]()
Cinka @ 26 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=475272O mamo - no to faktycznieja to już bym w życiu nie znalazła.![]()
Podlinkować na mięsa koniecznie![]()
już linkuję![]()
musso24 @ 10 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=620051Witam ponownie...
Tamta karkoweczka wyszla smakowita... mniam... Dzisiaj sprobuje ugotowac karkoweczke w piwie, a nastepnie cala reszte tak jak w przepisie...daj znać jak wyszła w tym piwku robiona![]()
![]()
Layla @ 27 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796117Zrobiłam szynkę według Twojego Hichotko przepisu, była pysznaDziękuję za przepis!
Czemu nie mówiłaś że robisz szynkę ????? Nie wyszła za sucha ????
Hichotka @ 28 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796422Czemu nie mówiłaś że robisz szynkę ????? Nie wyszła za sucha ????Wyszła bardzo dobra, pyszna, wszystkim smakowałaNastępnym razem zrobię karkówkę, przepis wpisuję do mojego zeszytu. Dzięki!![]()
Layla @ 28 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796438Wyszła bardzo dobra, pyszna, wszystkim smakowałaNastępnym razem zrobię karkówkę, przepis wpisuję do mojego zeszytu. Dzięki!![]()
![]()
muszę to opić bo wiem by zawisnąć w tym zeszycie trzeba sobie zasłużyć![]()
Hichotka @ 28 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796518![]()
muszę to opić bo wiem by zawisnąć w tym zeszycie trzeba sobie zasłużyć
ooooo to już przesadziłaś![]()
![]()
![]()
Layla @ 29 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796616ooooo to już przesadziłaś![]()
![]()
tak ? czyżbyś wpisywała tam wszystko jak leci ?![]()
Hichotka @ 29 Dec 2008 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.