przepis pochodzi od "baby" sprzedajacej ogorcy. Myslisz, ze ona ma olive virgine w ogole w domu?No więc właśnie dlatego zwątpiłam w tę oliwę...
Ale cuda się zdarzają...
Jahasiu w wiekszosci przepisow w stylu wloskim oliwa jest wskazana ze wzgledu na charakterystyczny "smaczek".
Natomiast nie sadze, zeby tego to dotyczylo, szczegolnie, ze przepis pochodzi od "baby" sprzedajacej ogorcy. Myslisz, ze ona ma olive virgine w ogole w domu?
wiekszosc przetworow sklepowych jest robionych z olejami warzywnymi.
chyba musze wykopac artykuly o zdrowotnosci olejow nienapedowych roznych.wiesz co kermidt? czasami jak Cie czytam to mi rece opadaja.
Johasia, sorry ze nie odpowiedzialam wczesniej ale nadal mam zwalony komputer w domu. Ja robie z oliwa, tak jak bylo w przepisie od "baby sprzedajacej ogorcy". Z olejem nigdy nie robilam, mam nadzieje ze beda tam samo dobre jak oryginal.
pzdr
yenn
kermidt - podgrzana oliwa - u mnie to wyglada tak ze wlewam do gara, wlaczam gaz i zostawiam na pare minut - na pewno nie zagotowuje tegoja podgrzałam w szklance w mikrofali Taki ze mnie leń, że nie chciało mi się myc następnego naczynia (szklanka i tak była brudna, bo nią odmierzałam)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.