samanta @ 9 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1000107Jwsm, a jaki elegancki! Ta skóreczka w regularną kratkę!dziękuję
nikka @ 13 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1048314dziękuję Ci za odpowiedź Margot; miałam nadzieję, że może jakimś cudem mógłby poleżeć ok. 18 godzin w lodówceja nie wiem , bo może i by mogłoale ja zostawiałam tylko na noc nie przekraczało to 10 godzin
może spytaj Tatter lub Mirabbelki one będą wiedzieć
Caritka @ 31 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=983491Do ciasta dodalam dodatkowo rowne 100 g maki, bo ciasto mialam bardzo lejace.teraz dopiero doczytałam, że nie tylko u mnie ciasto było lejące; problem jednak zażegnany - trzeba sobie radzić jakoś - mniej wody/więcej mąki.
Chleb rośnie jak szalony, jest tak duży, że podzielę go na dwa bochenki [lubię dużo skórki a duży chleb daje jej 2x mniej]
Margot - dziękuję Ci za wszelkie rady
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.