Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
alice @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833180Mam dwa pytania:
PS Maraa skąd Ty bierzesz te wszystkie przepisy ????To już trzecie
Maraa
Pysznie wygląda
alice @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833180Mam dwa pytania:
PS Maraa skąd Ty bierzesz te wszystkie przepisy ????To już trzecie
Maraa
Pysznie wygląda
Ilona @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833231To już trzecieIlona
Zapomniałam dopisać.Robiłam kiedyś ten krem z dodatkiem kawy rozpuszczalnej i ta wersja też jest bardzo dobra.
Joanna @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833325Przyznam się więc, że sprawdzając składniki kremu, szukałam w nim kawy, bo bardzo mi do tego ciasta pasuje.To prawda, że kawa tutaj bardzo pasuje.W takiej wersji robiłam go tylko raz ale na pewno jeszcze ją powtórzę. Do polewy z białej czekolady też dodałam odrobinę kawy rozpuszczalnej. Ten wariant polecałabym tylko dorosłym smakoszom. Dzieci jednak nie przepadają za aromatem kawy.
mariaanna @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833366Maraa - co jeden to piękniejszy Twój wypiek. Podziwiam zdolności.Tak .Maraa ma tak ładne ciasta ,że powinna otworzyć cukiernie.
Joanna @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833410I chyba otworzy....Joanno...
Dziewczyny, nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę, że tort Wam się podoba.
Mam nadzieję, że wykorzystacie przepis w swoich kuchniach.
vidar @ 10 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=833424Rozumiem,ze do blatow potrzeba 9 bialek a podanej masy starczy na caly tort?Vidar, wszystko się zgadza. Podane składniki są na 2 blaty, do upieczenia 6 będziemy potrzebowali 9 białek. Składniki na krem podane są na cały tort.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.