basiaa @ 26 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=528229może niezbyt precyzyjnie się wyraziłam, ale to przez brak wprawy ,ser jest składnikiem masy mięsnej,należy go wmieszać tak jak robi się to z bułką ,aha i można dać jedno jajko ,zyczę smacznego.A... to juz wyjasnie wszystkoDziekuje
syso @ 20 Jun 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=139947Nic odkrywczego, ale z wczorajszego grilla: krazki cebuli okolo pol cm posmarowane musztarda, moze byc grillowa, zwykla lub jakas ostrzejsza, jak kto lubi i piec do lekkiego zrumienienia. Pyszna!!Syso - a jaka cebule mialas? I pieklas na grillu czy tackach ?
Matko mam Grilla na 26 osob w sobote! ratunku!
Mała_Mi @ 18 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729326https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19313no prosze, zapomniałam sprawdzić czy już coś takiego jest
W każdym razie i tak polecam, bo pyycha
Baldrick @ 13 Jun 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=136878mam cały kawał boczku i tak chodzi za mną aby go przyrządził na grillu .........
macie jakiś ciekawy przepis godny polecenia??Boczek trzeba pokroić w plastry 1-1,5cm i zamarynować. Marynatę robimy z soli, pieprzu, wegety, ziela, liścia laurowego, papryki w proszku, cebuli, czosnku, musztardy i oleju.Wkładamy boczek do marynaty na min 12 godzin.Potem na grilla
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.