rastagatka @ 1 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950754Maddo, dziękuję, ale jeśli chodzi o Twoje pytanie to proszę przejrzyj kilka stron wstecz, a znajdziesz odpowiedź.ajć musiałam przeoczyć tą stronęjuż wszystko wiem, dziękuję![]()
![]()
ZielonaTruskawka @ 3 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=951561Cała dżungla:
i już na muffinkach
Super!! I jakie wszystkie idealne, porządna fabryka z ciebie!!
HERCIA @ 3 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=951546Mam pytanie z jakich mas robicie te torciki???Bo ja robię ze śmietany a z tego co tutaj wyczytałam masa cukrowa się roztapia.Nie wiem jakby to wyglądało gdybym na końcu posmarowała torcik masa maślana jak prędzej pisały dziewczyny i włożyła go do lodówki.Doradźcie mi bo wiadomo,ze torcik ze śmietany musi być w lodówce ale co się a właściwie z tą masą stanie poprzez pobyt w lodówce?Ona stwardnieje czy zmięknie ta masa cukrowa.Proszę o podpowiedź
Nie chcę wyjść na jakąś jędzę totalną, ale wszystkiego się dowiesz jak tylko przeczytasz wcześniejsze komentarze w tym temacie. Poza tym uważam, że nie ma sensu pisanie ciągle tego samego.
A czytanie nie boli, ja też się tak uczyłam.
Pozdrawiam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.