Kręciołek @ 9 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=999817A Ty mnie znowu katujesz swoją pianką. No nieeee, niech tylko do domu wrócę![]()
![]()
A dzisiaj widać syf na biurku![]()
iwonka_sz @ 9 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=999819Pyszna ta kawa! Właśnie ją pijęDziękuję za prosty przepis![]()
ciesze się, że smakuje![]()
![]()
Mój szef pytał czy pepsi pijęoczywiście musialam mu powiedzieć jak robiłam "pani mnie zawsze czymś zaskoczy..."
przeze mnie do rodziny wprowadził soczewice i podobno dzieciaki "zamawiaja" danie z soczewicy jak maja do domu zjechać![]()
![]()
Ilona @ 22 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1006744Ale kakao do posypania czy zamiast kawy?
Posypac można a zamiast kawy nie robiłam
No to ja spróbuję i napisze jak mi wyszło. Zrobie jeszcze z cappucino czekoladowego![]()
Ilona @ 22 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1006768Cappucino nie polecamnie wyszło zbyt smaczne
ale na relacje z kakao czekam![]()
Mi tez nie wyszło. A z kakao nie rób. Nie ma pianki i smak jakiś takiNie polecam![]()
To pewnie Ill krecila frappe u Greka![]()
Rozczarowalam sie ostatnio.
Bylam z malym w McDonaldzie, bo pogoda brzydka, a tam moze sie wyszalec dla niego wzialam muffin dla siebie ice coffee.
Dziekuje. Za 2 takie kawy moge sobie kupic sloj nescafe, a kawa byla beznadziejna. Teraz nie mam wyjscia - sama robie.
A kakao bylo instant? Jak kawa. Czy sypkie? To ma znaczenie. Probowalam dzieciom zrobic z inki - nie da sie.
kermidt @ 22 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1006848To pewnie Ill krecila frappe u Greka![]()
Rozczarowalam sie ostatnio.
Bylam z malym w McDonaldzie, bo pogoda brzydka, a tam moze sie wyszalec dla niego wzialam muffin dla siebie ice coffee.
Dziekuje. Za 2 takie kawy moge sobie kupic sloj nescafe, a kawa byla beznadziejna. Teraz nie mam wyjscia - sama robie.Taa Il to jeszcze Greka na oczy nie widziała. ale wszystko przed nią![]()
![]()
![]()
No widzisz, gdzie sie po Ma'ach szlajasz - sama w domu sobie rób(ostatnio byłam z kumpelą w Maku - chciała szejka a sie akurat maszyna spsuła - raz na 3 lata sie wybierzemy i jeszcze biedna ie dostała tego co chciala
wzięła lody, ja pepsi light
)![]()
Buka @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007129Il za przypomnienie.![]()
A proszemam nadzieje, ze upały jeszcze będą to przywrócisz wspomnienia![]()
![]()
Ja dosc czesta bywalczyni, bo tam... oddzielaja dzieci od rodzicow! Ja z jednej strony, oni za szklana szyba![]()
Ponadto zaden hamburger nie bedzie mial tyle kalorii co przekaska w knajpiewiec czasem popelniamy.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.