ankafaka
Well-known member
- Kwi 11, 2008
- 1,484
- 648
- 113
Pyszny ten hiram.
A wiecie może skąd ta nazwa? Googlowałam, ale powiązań kulinarnych nie znalazłam.
Cukru dałam wagowo o połowę mniej niż rabarbaru, a i tak mi się wydaje dość słodkie. Nie przeszkadzało mi to w wyjadaniu z gara za każdym razem jak szłam pomieszać.
Trochę mi przypomniało w smaku tę marmoladę: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1044 (może przez ten dodatek skórki z cytryny)
A z ciekawości, możecie napisac ile u Was kosztuje rabarbar. Lekko mi ręka zadrżała jak wybierałam łodygi, ale może zupełnie bez powodu
A wiecie może skąd ta nazwa? Googlowałam, ale powiązań kulinarnych nie znalazłam.
Cukru dałam wagowo o połowę mniej niż rabarbaru, a i tak mi się wydaje dość słodkie. Nie przeszkadzało mi to w wyjadaniu z gara za każdym razem jak szłam pomieszać.
Trochę mi przypomniało w smaku tę marmoladę: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1044 (może przez ten dodatek skórki z cytryny)
A z ciekawości, możecie napisac ile u Was kosztuje rabarbar. Lekko mi ręka zadrżała jak wybierałam łodygi, ale może zupełnie bez powodu
Ostatnią edycję dokonał moderator: