mariola196412
Member
- Wrz 1, 2010
- 95
- 0
- 0
Monsai @ 26 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1097940niech mi ktoś powie, proszę, jaka jest konsystencja tego budyniowego kremu. Po zdjęciach wygląda, jak dla mnie, bardziej na taką jak ptasie mleczko, czy dobrze myślę?Oo, pewno już za późno, ale może się wypowiem, bo to przecież jedno z mych fejwrit ciast Masa faktycznie jest dość "piankowata", "lekka"; sądzę, że za sprawą białek, które (jeśli dobrze ubite) nadają jej właśnie taką konsystencję.
Asiulek @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100669zrobioneDegustacja jutro na spotkaniu rodzinnym, ale już jestem pewna, że będzie pyszniutkie. Jestem miłośnikiem cytryny, krem jest boosskiAno boski, właśnie zaryzykowałam i zrobiłam go od kruchych babeczek
miskę wylizałam, ech włosy wysmarowane
mysz @ 14 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1267241Jaka żyje!!!HaHaHa
Żyje żyje
Ja Was tu od czasu do czasu podglądam, w kuchni kopiuję i takie tam )
Dla tych co mnie pamiętają
Dobra, już tu nie "śmiecę"... Może dodam tylko - w temacie cytrynowca - że bardzo się na niego napaliłam )
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.