Malgosimi @ 7 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=428972Tatter, to może w takim razie po prostu chodzi jak o wywrocenie koszulki na drugą stronę? ze zewnętrzna czes bulki staje sie srodkiem a naciety srodek po wywinieciu staje sie brzegami...?Tak wlasnie Malgosimi! Jak koszulka!
ale szczęśliwa
Kurcze kiedy przetłumaczą choć z dwie ,no dobra jedną książkę o chlebie z prawdziwego zdarzenia....
Ale co tam jest Cin Cin a tu najlepsze przepisy na chleby ,bułki itp ,itp
Liska @ 9 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=429904Już chyba wiem, jaką następną książkę sobie zamówięA myślałam, że nic mi już nie potrzeba. Hmn...Lisko, juz wiekszosc przepisow podstawowych Rysia jest, bo Tatter kochana wpisala - a i zdjecia Tatter ladniejsze niz w oryginale
Lisko...TA jest Ci bardzo potrzebna!
QUOTE (Malgosimi @ 9 Jan 2007, 20:43 ) index.php?act=findpost&pid=430055... a i zdjecia Tatter ladniejsze niz w oryginaleMalgoska, ale kadzisz!Bardzo mi milo, ze podobaja sie moje fotografie.
tatter @ 9 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=430085...a serio...bardzo mi milo, ze podobaja sie moje fotografie...szkoda, ze juz jej nie ma
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.