Malgosimi @ 5 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=444304Jest tez szkola budyniowa (Batida np, z przepisow to Pascal, Roux)Ten "budyniowy" Pascal to ten:
http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid130/
Liska @ 7 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=445727P.S. Nadal uważam, że to jeden z najgenialniejszych przepisów(nawet ciast nie chce mi się teraz piec).
ja tez uwazam ze ktos kto wymslil ten deser powinien dostac jakiegos Nobla posmiertnego. nieslychany jest tu wspolczynnik efektu/pracy wlozonej....
Malgosimi @ 8 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=445962w duce w arkadii pojawily sie znow male foremki na tarte (a raczej quiche, bo sa cermalczne sliczne) - doskonala wielkosc na CB IMHOspecjalnie pojechałam do blue city i kupiłam sobie białe i czarne. Śliczne. Małgosiu, który z kremów mam zrobić teraz?
Malgosimi @ 14 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=432794dopiero zauwazylam ze nic nie napisalam na temat tego palnika!
odradzam!!! wybuch mi gazem (od góry w czasie krecenia), gdyby akurat byl plomien, spalilabym co najmniej wlosy (moj tata byl przy tym incydencie i wygladal na przerazonego jak to widzial)
drugi taki sam nie dzialal od poczatku
nastepnego juz nie chcialam i poprosilam o zwrot tych 30 zl bo nawet tyle wart nie bylGraz @ 24 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=438677jejku, to jaki palnik w końcu ma byćtzn. jaki polecasz?
no właśnie, Malgosiu jaki polecasz???
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.