Ciekawe pomysły na ozdobne torty

Status
Ten wątek został zamknięty.

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
iza-gr @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089329Duszko obejrzyj do końca filmik, p. Bożena oblewa go ciemną czekoladą http://www.kuchnia.tv/wideo/play-wideo.php...rt+Galicyjski,1
a tu inna technika http://www.kuchnia.tv/wideo/play-wideo.php...t+czekoladowy,1
dzięki iza;-)) właśnie o to mi chodziło;-) a kiedyś oglądałam panią Bożenę, tylko akurat ten przepis mi uciekł (sam przepis na tort galicyjski też zanotowałam i wkrótce wypróbuję
icon_wink.gif
)

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
Duszka20 @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089336dzięki iza;-)) właśnie o to mi chodziło;-) a kiedyś oglądałam panią Bożenę, tylko akurat ten przepis mi uciekł (sam przepis na tort galicyjski też zanotowałam i wkrótce wypróbuję
icon_wink.gif
)
Nie ma za co tu masz dokładny przepis http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepis_0-0-...galicyjski.html a wypróbuj koniecznie, bo ciekawa jestem tego kremu, a na razie nie mam do czego go próbować
icon_smile.gif

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0

madkasia1

Member
Lut 8, 2011
21
0
0
witam Was serdecznie wczoraj zrobiam dwa torty nadmieniam ze to byly dwa pierwsze moje torty prosze powiedzcie co zrobilam zle a co dobrze z góry dziekuje

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    2.5 MB · Wyświetleń: 0
  • 012.JPG
    012.JPG
    2.3 MB · Wyświetleń: 0

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Madkasiu, ja nie widzę nic co miałoby byc źle zrobione. Wyszły Ci dwa ładne torciki. I wcale nie widać, zeby to były pierwsze w życiu torciki, są na prawdę ładnie, starannie zrobione. Koleżanki, które dłuzej robia torty i mają rózne przyrządy to też na różne sposoby wykańczają dół torta. W przypadku klapka żadne dodatkowe wykończenienie nie jest potrzebne. Następnym razem jak będziesz chciała zrobić podobny, to unieś paski i połóż je na folii albo zwitkach papieru, zostaw do wysuszenia. Kiedy podeschną, to wyjmij papier i bedziesz miała uniesione paseczki. W ten sposób uwypuklisz przestrzenną forme bucika.
Biały jest elegancki, mimo, że wygląda na niski.
Powinaś zebrac gratulacje, bo udał Ci się debiut
daumen.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
madkasia bardzo ladne torciki :D

super pomysl z klapkiem (popieram rade h-elen o sznureczkach :D) w bialym super efekt wyszedl z tym wzorem odgniatanym (no z tym kratkowaniem heheh) brawo!!

madkasia1

Member
Lut 8, 2011
21
0
0
dziéki dziewczyny bardzo sie balam Waszych opini ale ciesze sie bardzo z pozytywów w weekend znowu cos spróbuje zrobic

oliweczka

Member
Maj 27, 2006
1,609
0
0
a macie jakies pomysly na tort - straz pozarna?
wlasnie moje dziecie zlozylo zamowienie. Krotko i konkretnie. Cwaniak
icon_wink.gif

oliweczka

Member
Maj 27, 2006
1,609
0
0
dzieki, jak wpisalam w google fire station i fire truck i jakos nic mnie nie zachwycilo
fajniejsze znalazlyscie
icon_biggrin.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy