bahomet
Member
- Wrz 4, 2006
- 985
- 0
- 0
Dobrze, ze Ola wyciagnela przepis, bo tym sposobem go dojrzalam i od razu nastawilam pate i nasiona. Niestety mam duze braki w zapasach wiec pozmienialam troche skladniki majac nadzieje, ze i tak wyjdzie dobry. Nasion dalam: 100g slonecznika, 100g pestek dyni i 100g platkow owsianych. Do tego 100g maki zastapilam razowa.
I wiecie co, jest przepyszny i na stale zagosci w moim domu. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie gdzies dostac lamane zyto bo bardzo bym chciala sprobowac tez oryginalnej wersji. Dziekuje Tatter za przepis
I wiecie co, jest przepyszny i na stale zagosci w moim domu. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie gdzies dostac lamane zyto bo bardzo bym chciala sprobowac tez oryginalnej wersji. Dziekuje Tatter za przepis