CYTATGotują się 20 minut jak pisze Buka w przepisie więc farsz z surowego mięsa mielonego miałby czas "dojść" - robi się farsze z surowizny tylko trzeba pamietać że ona wewnątrz kluski czy pierożka itp po ugotowaniu wytworzy rosołek - znaczy się nie będzie to zwarte nadzienie tylko zmniejszy się objętościowo troszkę i puści soki - to wcale nie musi być minusem - zalezy jak kto lubi.
Tylko czy ono by twarde nie było? Mięso się zwykle długooo gotuje, aż w końcu raczy zmięknąć... Taki kurczak to może i w 20 minut będzie ok, ale wieprzowina? O wołowinie nie wspominając...
BeatoSz, te zapachy i widoki w garze z płucami to bezcenny widok![]()
mi to zawsze wyglądało jak kocioł wiedźmy w lesie nad bagnem, i żadne ludzkie płuca ani nawet cholesterol nie odstraszą mnie od moich płucek ukochanych![]()