fineska @ 12 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=601355oj chyba sie skusze dzisiaj..ale mam tylko rodzynki i orzeszki wloskieBardzo lubię takie połączenie. Jeśli będzie ich dużo, blok na pewno będzie pyszny
Ilona @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736852Robiłam na weekend z pierwszego przepisu
Dałam herbatniki, rodzynki i orzechy włoskie.
Straaaaaasznie zapychający - myślałam, że nic nie jest w stanie mnie zasłodzić a tu proszę
Zafoliowany do lodówki
Pokaż załącznik 30682
I następnego dnia tak wyglądał
Pokaż załącznik 30683
Pokaż załącznik 30684Przepiękny
Sylvia @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736893PrzepięknyDziękuję
Następnym razem chcemy zrobić bardziej "kolorowy" (więcej suszonych owoców).
Ilona @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736852Straaaaaasznie zapychający - myślałam, że nic nie jest w stanie mnie zasłodzić a tu proszęNie powiem, dekoracyjny.
Sis, zrób sobie ciacha czekoladowe z kajmakowym nadzieniem, po czym zjedz dwa. Rodzona powiedział, że nawet ona nie jest w stanie zjeść na raz więcej niż dwa własnie.
Sinistra @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737125Nie powiem, dekoracyjny.
Siedzieliśmy w pt. po obiedzie w domu, rzuciłam hasłem co upiec (bo mi sie zachcialo w kuchni coś robić). Postawilismy n a blok, po czym pojechaliśmy na zakupy. Pierwszy raz blok robiłam i nie wiedziałam jak toto się zachowujeNastępny wyjdzie ładniejszy
Sinistra @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737125Sis, zrób sobie ciacha czekoladowe z kajmakowym nadzieniem, po czym zjedz dwa. Rodzona powiedział, że nawet ona nie jest w stanie zjeść na raz więcej niż dwa własnie.Które to ciacha
Ilona @ 11 Aug 2008 napisał:
Sinistra @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737283Zrób w takiej kombinacjiO mjam mjam.
A ja mialam slodycze ograniczać
moni20 @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737378Ilona przez ten twoj blok burczy mi w brzuchuTo pewnie Cię nie pociesze jakpowiem, że był pyszny
W sumie to poraz pierwszy w zyciu blok jadłam
Mniam
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.