- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
4 pieczarki
4 ogórki korniszone
łyżka groszku z puszki
kapusta pekińska
ocet balsamiczny, sól, ew. pieprz
Pieczarki pokroić w plasterki, zalać octem balsamicznym, posolić, wymieszać.
W czasie jak pieczarkie się "marynują" kroimy ogórki w plasterki, pekińska w paski. Dorzucamy do pieczarek, dodajemy groszek. Mieszamy i jemy
P.S. ocet balsamiczny dajemy wg własnego smaku - ja lubie sporo, więc polewam jeszcze całość
4 ogórki korniszone
łyżka groszku z puszki
kapusta pekińska
ocet balsamiczny, sól, ew. pieprz
Pieczarki pokroić w plasterki, zalać octem balsamicznym, posolić, wymieszać.
W czasie jak pieczarkie się "marynują" kroimy ogórki w plasterki, pekińska w paski. Dorzucamy do pieczarek, dodajemy groszek. Mieszamy i jemy
P.S. ocet balsamiczny dajemy wg własnego smaku - ja lubie sporo, więc polewam jeszcze całość