piorunkowa
Member
- Lip 11, 2007
- 153
- 0
- 0
Ewa ja już robiłam parokrotnie ciasto na pizzę z tego przepisu, jest rewelacyjne. Z lenistwa robię w maszynie do chleba z suchymi drożdżami. Szczerze polecam ten przepis. Dzisiaj będzie pizza na obiadek
Caritka @ 26 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1018378A pieczarki surowe.A ja znowu wolę podsmażone, z ogromną ilością pieprzu
kanapka @ 14 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1212974Mam pytanie <moze Ilona tu zajrzy> jesli ciasto przygotuje wieczorem a bede piec je na drugi dzien to na ile wczesniej musze je wyjac z lodowki? godzina, dwie??Jestem
Najlepiej 2-3 żeby się "ogrzało". Jak beędzie stało krócej to się dobrze nie rozciągnie na blasze
Jak rozciągne to jeszcze na jakiś czas zostawiam je do podrośnięcia i ponownie naciągam.
Kiedyś właśnie musiałam szybko robić i niestety nie wyszła mi taka jak zawsze - troche mniejsza ale też grubsza
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia