Ciasto na pizzę z dodatkiem ziemniaków

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
właśnuie zrobiłam pizze- pyszna wyszła!
icon_razz.gif
dziękujuę gorąco za przepis :bussi:

AgaKyc ja nie podpiekałam ciasta i jest super
icon_smile.gif
 

AgaKyc

Member
Mar 16, 2006
2,659
0
0
Jednak zrobilam ja dzisiaj i od teraz bede robila tylko ta... jest najlepsza jaka kiedykolwiek jadlam i robilam... ciasto pyszniutkie, poprostu cud malina :mrgreen:
A oto zdjecie

_596314_n.jpg
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
AgaKyc ślicznie wygląda
icon_razz.gif
taka...kolorowa i wyrazista :mrgreen: ;)
 

AgaKyc

Member
Mar 16, 2006
2,659
0
0
Dzieki
uwielbiamy pizze ze wszystkimi mozliwymi skladnikam i dlatego jest taka kolorowa
Bardzo dobra byla, mam smaka na powtorke :mrgreen:
 

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
1
38
Aga, i co podpiekałaś spód? Cieszę się, że Wam smakowała. Ja teraz na kamieniu ją piekę i jest jeszcze lepsza niż z blaszki
 

gosia

Member
Paź 9, 2005
2,299
0
0
Robiłam wczoraj pychaaaa z podwojnej porcji(na dwie blachy). Ponieważ jest tak dobre, następnym razem zrobię z podwójnej na jedną blaszkę.Dzięki Beatko za przepis :blume:
 

Azazelle

Member
Wrz 1, 2006
1,706
0
0
Zrobiłam dzisiaj na obiad i wyszła pyszna
icon_biggrin.gif
Tata stwierdził, że pizza z pizzerii się nie umywa. Dzięki za kapitalny przepis na ciasto, które jest jednocześnie chrupiące, miękkie i wilgotne
icon_biggrin.gif
 

Akulka

Member
Gru 28, 2005
29,115
0
0
Tyle tu zachwytów i takie piekne fotki, ze zapisałam juz przepis i przy najblizeszej okazji (tzn niedługo) na pewno zrobię
mniam.gif

Słyszałam wiele dobrego o cieście drożdżowo-ziemniaczanym na pizzę, ale jak dotąd nie odważyłam sie eksperymentować. Teraz wszelkie opory ida w kąt
icon_wink.gif
 

Azazelle

Member
Wrz 1, 2006
1,706
0
0
Miałam zdjęcie tej kobyłce zrobić, ale tak byliśmy zaaferowani konsumpcją, że zapomniałam
icon_wink.gif
 

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
35,002
1,579
113
Pizza wykonana, połowa zjedzona, bardzo nam smakowała.
lecker.gif
lecker.gif
lecker.gif
W przyszłym tygodniu będzie powtórka. Dzięki Beato za przepis.
anbetung.gif

Acha ciasto wyszło cienkie, takie jak lubimy.
wink.gif
 

noiger

Member
Lut 4, 2007
1
0
0
wlaśnie zrobiliśmy pizze i ciasto naprawde dobre moze troche za pulchne lub tez my przesadzilismy z iloscia drozdzy.Prośba nie przesadzac z dodatkami ,warstwa sera i ilościa sosów bo wówczas cały smak ciasta gdzies znika i do brzucha trafia jeden wielki glut. rada :do ciasta dodalismy oregano oraz bazylię to nadało ciastu bardziej zoiłowy smak
 

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
1
38
moje proporcje też są raczej "na oko", jak zresztą we wszystkim co gotuję
icon_wink.gif
, no ale na potrzeby forum trzeba z proporcjami podawać
icon_biggrin.gif
 

szachownica

Member
Kwi 18, 2006
702
0
0
zrobiłam, pożarłam, i teraz umieram z przejedzenia

pyszna jest i bardzo szybko się piecze. nawet w moim przedpotopowym piekarniku była gotowa w 20 min.

moje ulubione ciasto od teraz
herzen.gif