Bruschetta*

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,999
1
0
tu bruschetta z pomidorami, czosnkiem, oliwa, bazylią i octem balsamicznym (wszystko wymieszane razem i dopiero nakładane na podpieczony chleb)

190633.jpg
 

Ika

Member
Sty 5, 2005
14,699
0
0
I jecie to jak kanapkę?
O rany, już czuję, jak się uświnię :mrgreen:
 

Małgoś.dz.

Member
Paź 25, 2004
4,687
1
0

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
1
38
tak, zjada się jak kanapkę Lubię jak sosik z pomidorów wsiąka w podpieczony chleb, trochę może i skapuje ale wcale nie jest tak źle z tym wyświnianiem się
 

Ika

Member
Sty 5, 2005
14,699
0
0
Muszę specjalnie chleb do tej bruschetty upiec, bo ten, który zwykle piekę, za bardzo się nie nadaje...
 

kitek

Member
Maj 26, 2006
166
0
0
nie wytrzymałam i zrobiłam mimo póżnej pory - pewnie w boczki mi pójdzie
icon_sad.gif

ale warto bo było przeeeeeeeeeeeeeeesmaaaaaaaaaczne
 

dea

Member
Lis 20, 2005
346
0
0
A ja nie nacieram chlebka ząbkami czosnku,tylko robię masełko czosnkowo - ziołowe,smaruję nim,wrzucam pomidory i juz :mrgreen: no i czasem grill zastępuję piekarnikiem,chlebek tak samo smaczny :mrgreen:
 

dea

Member
Lis 20, 2005
346
0
0
Zapomniałam dodać, że właśnie się tym zajadam.Nie muszę chyba pisać,jak to wspaniale pachnie.Smakuje jeszcze lepiej.Po prostu niebo w gębie.
 

dea

Member
Lis 20, 2005
346
0
0
Zapomniałam dodać ( skleroza! :dump: ) że ja bruschettę robię z ciemnego pieczywa (z chlebka z soją i słonecznikiem)