Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 382338" data-attributes="member: 175"><p>witam, zrobilam te piers w sobote na obiad, musze przyznac ze byla pyszna,ale niestety nie wyszlo mi tak jak u ciebie na zdjeciu. tzn mnie zamiast takiej fajnej przypieczonej skorki serowej, wyszedl sosik. maz sie sosem zajadal, ja przyznam, ze tez mi smakowal, ale zastanawiam sie czemu sie tak stalo? </p><p>a moze to dlatego, ze smietany dalam odrobine wiecej, bo mi tyle w kubku zostalo, no i nie wiem dokladnie ile bylo sera, bo nie wazylam, ale tak na oko chyba tyle co w przepisie. </p><p>w kazdym razie dzieki za przepis, pewnie jeszcze nie raz skorzystam, chcialabym jedynie kiedys zrobic taka skorke...</p><p></p><p></p><p>aha, no i nie dodalam zurawiny, czy to duzo zmienia?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 382338, member: 175"] witam, zrobilam te piers w sobote na obiad, musze przyznac ze byla pyszna,ale niestety nie wyszlo mi tak jak u ciebie na zdjeciu. tzn mnie zamiast takiej fajnej przypieczonej skorki serowej, wyszedl sosik. maz sie sosem zajadal, ja przyznam, ze tez mi smakowal, ale zastanawiam sie czemu sie tak stalo? a moze to dlatego, ze smietany dalam odrobine wiecej, bo mi tyle w kubku zostalo, no i nie wiem dokladnie ile bylo sera, bo nie wazylam, ale tak na oko chyba tyle co w przepisie. w kazdym razie dzieki za przepis, pewnie jeszcze nie raz skorzystam, chcialabym jedynie kiedys zrobic taka skorke... aha, no i nie dodalam zurawiny, czy to duzo zmienia? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
Top
Bottom