Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
pierogi leniwe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="beata-74" data-source="post: 983054" data-attributes="member: 6960"><p>Też lubie i robie leniwe, na słodko z cukrem i cynamonem, ale w zeszłym roku w jednym z numerów kuchni trafiłam na przepis pani Tessy Capponi-Borawskiej na leniwe z koperkiem z młodymi warzywami ktore latem czesto robie</p><p>250g twarogu</p><p>żołtko lub jajko</p><p>mąka około szklanki </p><p>sól</p><p>posiekany koperek sporo </p><p>Wszystko zagnieść dodać na koniec koper , ugotować w osolonej wodzie. w międzyczasie lub najpierw pokroić młode warzywa marchewka, por, kalarepka można dodać cukinie groszek młode warzywa które krótko podgrzane na oliwie zrobia sie al dente , dodać do smaku sól pieprz swieży koper podać z kluskami. polecam i mam nadzieje ze właścicielka postu nie pogniewa się że dodałam &quot;swoją &quot;wesje smacznego</p><p></p><p>[ATTACH=full]53009[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beata-74, post: 983054, member: 6960"] Też lubie i robie leniwe, na słodko z cukrem i cynamonem, ale w zeszłym roku w jednym z numerów kuchni trafiłam na przepis pani Tessy Capponi-Borawskiej na leniwe z koperkiem z młodymi warzywami ktore latem czesto robie 250g twarogu żołtko lub jajko mąka około szklanki sól posiekany koperek sporo Wszystko zagnieść dodać na koniec koper , ugotować w osolonej wodzie. w międzyczasie lub najpierw pokroić młode warzywa marchewka, por, kalarepka można dodać cukinie groszek młode warzywa które krótko podgrzane na oliwie zrobia sie al dente , dodać do smaku sól pieprz swieży koper podać z kluskami. polecam i mam nadzieje ze właścicielka postu nie pogniewa się że dodałam "swoją "wesje smacznego [ATTACH=full]53009[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
pierogi leniwe
Bottom