Pasta jajeczna II

sonja1

Member
Mar 13, 2005
310
0
0
Pastę robiłam dzisiaj na śniadanie z przeraźliwie słoną makrelą.
Wzięłam:
2 jajka na twardo,
4 małe kiszone ogórki,
pół średniej cebuli,
pół średniej wędzonej makreli (można zastąpić szynką lub zwykłą kiełbasą, nawet cienką)
2 łyżeczki majonezu dla poslizgu,
jeśli ryba albo szynka są normalnej słoności, dodaję jeszcze sól, pieprz i trochę musztardy do smaku
Wszystko co się da posiekać drobniutko albo po prostu zmiksować. Pasta była pyszna, chociaż jeszcze ciut za słona.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy