Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Papryka sanatoryjna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zapominajka" data-source="post: 365635" data-attributes="member: 2274"><p>Zrobione.Pasteryzowałam tak właśnie ok.10min. od zawrzenia.</p><p>Jedynie jakie miałam obiekcje to co do tej ilości soli bowiem zwykle gdy solilam paprykę to odlewałam powstały sok, a tutaj do tego daję się pozostałe składniki zalewy.</p><p>Zobaczymy może mimo to być dobre, na to liczę bo tez oblizywalam palce gdy robilałam.</p><p>Dzięki za przepis.</p><p>Do Nalle :</p><p>8 dkg soli to 2 lekko czubate śednie łyżki stołowe (albo 4 płaskie).</p><p>Ja zrobilam 7 półlitrowych słoików.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zapominajka, post: 365635, member: 2274"] Zrobione.Pasteryzowałam tak właśnie ok.10min. od zawrzenia. Jedynie jakie miałam obiekcje to co do tej ilości soli bowiem zwykle gdy solilam paprykę to odlewałam powstały sok, a tutaj do tego daję się pozostałe składniki zalewy. Zobaczymy może mimo to być dobre, na to liczę bo tez oblizywalam palce gdy robilałam. Dzięki za przepis. Do Nalle : 8 dkg soli to 2 lekko czubate śednie łyżki stołowe (albo 4 płaskie). Ja zrobilam 7 półlitrowych słoików. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Papryka sanatoryjna
Top
Bottom