Lemoniada arbuzowa

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,459
5,591
113
Rodzaj przepisu
  1. wegetariański
Składniki
  1. bez laktozy
Miąższ dojrzałego, soczystego arbuza zmiksowalam żyrafą, przelałam przez sitko, dodałam świeży napar z liści mięty, wodę mineralną, trochę syropu miętowego własnej produkcji i dużo soku z cytryny. Schłodziłam.
Można pić nierozcieńczoną, można jak ja dodatkowo rozcieńczać wodą mineralną. Pyszna i orzeźwiająca.

IMG_20240701_160138.jpg
 
Ostatnia edycja:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy