Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po baskijsku z kuminem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 1043071" data-attributes="member: 422"><p>Boszzz, jak ja to lubię. Zrobiłam sos taki gęsty bardzo, na zdjęciach macie rzadkie, u mnie powstała pasta (robiłam z pomidorów z puszki). I teraz nie mogę sie powstrzymac, żeby nie latać do lodówki i sosu nie wyżerać. Na świeżym chlebie z masłem to jest bajka!</p><p></p><p>Tylko na drugi raz będę dłużej jednak dusić, bo lubię mięso bardzo miękkie. Jena, idę znowu się dokarmić sosem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 1043071, member: 422"] Boszzz, jak ja to lubię. Zrobiłam sos taki gęsty bardzo, na zdjęciach macie rzadkie, u mnie powstała pasta (robiłam z pomidorów z puszki). I teraz nie mogę sie powstrzymac, żeby nie latać do lodówki i sosu nie wyżerać. Na świeżym chlebie z masłem to jest bajka! Tylko na drugi raz będę dłużej jednak dusić, bo lubię mięso bardzo miękkie. Jena, idę znowu się dokarmić sosem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po baskijsku z kuminem*
Top
Bottom