Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z cukinią
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 77502" data-attributes="member: 90"><p>Bardzo dawno go nie robiłam, ale z tego co pamiętam raczej nie bardzo ciężkie ale wilgotne, takie piernikowe trochę z racji tych przypraw. Oleju można dać trochę mniej. Ja tak dokładnie nie trzymam się przepisów. A to napisałam tak jak mam w zeszycie. Myślę, że możesz zmniejszyć śmiało ilość do 1/3 kubka a nawet do 1/4</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 77502, member: 90"] Bardzo dawno go nie robiłam, ale z tego co pamiętam raczej nie bardzo ciężkie ale wilgotne, takie piernikowe trochę z racji tych przypraw. Oleju można dać trochę mniej. Ja tak dokładnie nie trzymam się przepisów. A to napisałam tak jak mam w zeszycie. Myślę, że możesz zmniejszyć śmiało ilość do 1/3 kubka a nawet do 1/4 [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z cukinią
Top
Bottom