- Gru 28, 2005
- 29,115
- 0
- 0
Aha, znalazłam przy okazji coś takiego:
CIASTO PÓŁFRANCUSKIE SEROWE 200°C
Składniki :
20 dag mąki, 20 dag sera twarogowego, 20 dag masła, sól
Mąkę usiekać z masłem, dodać rozdrobniony ser twarogowy, szczyptę soli, uformować ciasto i wstawić do lodówki na 30-60 min.
Jak się dobrze zaprę, to wykrzystam na zrobienie napoleonki, ta dopiero będzie miała dziwny smak
CIASTO PÓŁFRANCUSKIE SEROWE 200°C
Składniki :
20 dag mąki, 20 dag sera twarogowego, 20 dag masła, sól
Mąkę usiekać z masłem, dodać rozdrobniony ser twarogowy, szczyptę soli, uformować ciasto i wstawić do lodówki na 30-60 min.
Jak się dobrze zaprę, to wykrzystam na zrobienie napoleonki, ta dopiero będzie miała dziwny smak