Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Bezy by baker&spice
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tudik" data-source="post: 169232" data-attributes="member: 145"><p>115 g bialek</p><p>225 g cukru</p><p></p><p>bialka rozpuscic z cukrem na parze, ciagle mieszajac az cukier calkowicie sie rozpusci i masa bedzie dosc ciepla. zdjac z ognia i ubijac az masa bedzie zimna okolo 15 min. piekarnik rozgrzac do 150 C. gotowe bezy suszyc w rozgrzanym piekarniku-po wlozeniu bezow wylaczamy piekarnik i zostawiamy je na cala noc.</p><p></p><p>uwagi:</p><p>wg mnie powinnismy potrzymac bezy w 100 C zanim wylaczymy piekarnik-tak tez zrobilam, wynika to z opornosci mojego piekarnika</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tudik, post: 169232, member: 145"] 115 g bialek 225 g cukru bialka rozpuscic z cukrem na parze, ciagle mieszajac az cukier calkowicie sie rozpusci i masa bedzie dosc ciepla. zdjac z ognia i ubijac az masa bedzie zimna okolo 15 min. piekarnik rozgrzac do 150 C. gotowe bezy suszyc w rozgrzanym piekarniku-po wlozeniu bezow wylaczamy piekarnik i zostawiamy je na cala noc. uwagi: wg mnie powinnismy potrzymac bezy w 100 C zanim wylaczymy piekarnik-tak tez zrobilam, wynika to z opornosci mojego piekarnika [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Bezy by baker&spice
Top
Bottom