Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 910241" data-attributes="member: 10341"><p>Nigdy tego nie robiłam, bo bezpośrednio po nasmarowaniu wewnątrz przyprawami wkładałam ją do pieca. Ale w końcu trochę tych przypraw nie powinno jej zaszkodzić, jak z nimi poleży. Nie wiem tylko czy to parzenie i chłodzenie spełni swoją rolę i następnego dnia. Czyli nic nie wiem teoretycznie. A kaczka warta zrobienia i jak ktoś powiedział - mało skomplikowana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 910241, member: 10341"] Nigdy tego nie robiłam, bo bezpośrednio po nasmarowaniu wewnątrz przyprawami wkładałam ją do pieca. Ale w końcu trochę tych przypraw nie powinno jej zaszkodzić, jak z nimi poleży. Nie wiem tylko czy to parzenie i chłodzenie spełni swoją rolę i następnego dnia. Czyli nic nie wiem teoretycznie. A kaczka warta zrobienia i jak ktoś powiedział - mało skomplikowana. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
Top
Bottom