Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem wiśniowo-jagodowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yenulka" data-source="post: 149291" data-attributes="member: 189"><p>ja musze powiedziec ze nie umiem robic dzemu z tym trzydniowym smazeniem - ni po prostu zawsze ilekroc probuje to mi wychodzi straszna breja i nadaje sie to tylko do kanalizacji.</p><p></p><p>poza tym ja nie lubie slodkich dzemow - dzieki temu zelfiksowi to gestnieje zawet bez dodatku duzych ilosci cukru. ja wiem ze to sztuczne i tak dalej - zawsze jest cos za cos, kazdy wybiera to co mu sie "wydaje mniejszym zlem" albo co mu pasuje w danej sytuacji.</p><p></p><p>jak ktos umie robic dzemy bez zelfiksu to neich sobie sprobuje tych proporcji wisni i jagod po prostu, bo to bardzo dobre jest.</p><p></p><p>hihi, mam nadzieje ze Ci bedzie smakowalo </p><p></p><p>pzdr</p><p>yenn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yenulka, post: 149291, member: 189"] ja musze powiedziec ze nie umiem robic dzemu z tym trzydniowym smazeniem - ni po prostu zawsze ilekroc probuje to mi wychodzi straszna breja i nadaje sie to tylko do kanalizacji. poza tym ja nie lubie slodkich dzemow - dzieki temu zelfiksowi to gestnieje zawet bez dodatku duzych ilosci cukru. ja wiem ze to sztuczne i tak dalej - zawsze jest cos za cos, kazdy wybiera to co mu sie "wydaje mniejszym zlem" albo co mu pasuje w danej sytuacji. jak ktos umie robic dzemy bez zelfiksu to neich sobie sprobuje tych proporcji wisni i jagod po prostu, bo to bardzo dobre jest. hihi, mam nadzieje ze Ci bedzie smakowalo pzdr yenn [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem wiśniowo-jagodowy
Bottom