Liście winogron z serem feta:
10 zamarynowanych liści winogron (ja teraz zawsze idę na łatwiznę i kupuję już gotowe marynowane liście )
kostka sera feta
3 łyżki oliwy z oliwek
3 łyżki posiekanej drobniutko, świeżej kolendry
pieprz
Liście winogron opłukać i odsączyć.
Ser dzielimy na 10 kawałków.
Każdy kaałek sera posypujemy pieprzem i kolendrą.
Zawijamy ser w liście winogron.
Smarujemy oliwą.
Pieczemy w rozgrzanym do 220*C piekarniku przez 15-18 minut. Podajemy na gorąco do pieczywa czosnkowego.
10 zamarynowanych liści winogron (ja teraz zawsze idę na łatwiznę i kupuję już gotowe marynowane liście )
kostka sera feta
3 łyżki oliwy z oliwek
3 łyżki posiekanej drobniutko, świeżej kolendry
pieprz
Liście winogron opłukać i odsączyć.
Ser dzielimy na 10 kawałków.
Każdy kaałek sera posypujemy pieprzem i kolendrą.
Zawijamy ser w liście winogron.
Smarujemy oliwą.
Pieczemy w rozgrzanym do 220*C piekarniku przez 15-18 minut. Podajemy na gorąco do pieczywa czosnkowego.