składniki
1 kg dorsza
sok z cytryny
1/2 szklanki bułki tartej
natka
2 cebule
2 kwaśne jabłka
2 jajka
majeranek
sól, pieprz, maggi
sposób przygotowania
Najpierw mielę rybę i cebulę. Trę jabłka na tarce na dużych oczkach, siekam natkę. Mieszam wszystkie składniki (białka ubijam na pianę). Formuję kotleciki i smażę na dość dużej ilości oleju
1 kg dorsza
sok z cytryny
1/2 szklanki bułki tartej
natka
2 cebule
2 kwaśne jabłka
2 jajka
majeranek
sól, pieprz, maggi
sposób przygotowania
Najpierw mielę rybę i cebulę. Trę jabłka na tarce na dużych oczkach, siekam natkę. Mieszam wszystkie składniki (białka ubijam na pianę). Formuję kotleciki i smażę na dość dużej ilości oleju
Ostatnią edycję dokonał moderator: